“Jetimat e Ballkanit”, me një aksion të madh humanitar me 28 nëntor, 28 palë çelësa për 28 familje në nevojë

Shoqata Humanitare “Jetimat e Ballkanit”, në ditën e flamurit kombëtar, në bashkëpunim me Komunën e Prizrenit, do të ndajë 28 palë çelësa, në 28 nëntor, për 28 familjare në nevojë. Kjo është njëra nga iniciativat më të fuqishme humanitare që pritet të realizohet në historinë e re të Kosovës. Ndryshe, drejtori i shoqatës, Halil Kastrati …

Dhurohen edhe katër banesa tjera për familjet në nevojë

Skamnorët dhe familjet nevojtare sa herë e takojnë atë, iu ngjallet shpresa se shumë shpejt mund të bëhen me strehë mbi kokë. Halil Kastrati, Drejtor i Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit”, tashmë është kthyer në dorën e ndihmës për qindra familje shqiptare. Shoqata Humanitare “Jetimat e Ballkanit”, përkatësisht Halil Kastrati, në ditën e flamurit kombëtar, …

Nesër, Halil Kastrati bën me shtëpi një veteran të UÇK-së

Kryetari i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati, vazhdon t’i bëjë me shtëpi familjet që kanë kushte të rënda ekonomike në Kosovë. Përmes një postimi në Facebook, Kastrati njofton se me rastin e formimit të ushtrisë së Kosovës në ditën e nesërme do të shpërndajë një palë çelësa për një veteran të luftës. “Jetimat e …