LIVE: Shorti i Ligës së Kampionëve

Do të hidhet pas pak në Nion të Zvicrës shorti i fazës së 1/8-vë të Ligës së Kampioneve. 16 skuadra janë ndarë në dy vazo dhe ka vetëm dy rregulla specifike të përcaktuar nga UEFA për raundin e ardhshëm të Champions-it. Në çiftet që do të vendosin goglat mes të parave të grupeve dhe të dytave: Nuk mund të përballen skuadrat që janë ndeshur më parë në të njëjtin grup dhe skuadra që përfaqësojnë të njëjtën federatë.

Shikoje live shortin duke klikuar këtu