Varrimi i komandant “Guri” me flamur kuq e zi

Ish komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Jetullah Qarri, i njohur si komandant “Guri” i cili vdiq sot, u përcoll me dhimbje e lot, sidomos nga bashkëluftëtarët e tij.

Ata ishin të shumtë në numër, që bashkë shkuan në varrimin e atij që luftoi atëherë kur Kosova kishte nevojë për të.
Bashkëluftëtarët e tij nga organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, kanë publikuar pamje nga varrimi, duke e përkujtuar lartë veprën dhe luftën e ish komandantit të tyre.
Arkivoli i tij, u mbulua me flamurin kuq e zi, ndërsa bashkë me të ishte edhe flamuri i UÇK-së/GazetaBlic/