Gjatë përplasjes që Haradinaj pati me deputet e opozitës, këto janë këshillat që Xhavit Haliti i jepte atij!

Nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti ka provuar ta qetësojë gjendjen pas përplasjes në mes të Ramush Haradinajt dhe deputetëve të opozitës.Ramush Haradinaj filloi të bërtiste kur e mori fjalën e tij në seancën e sotme. Por nënkryetari i Kuvendi Xhavit Haliti u mundua ta këshillojë Haradinajn.“Mos i ngo ata, mos i ngo. se ata qatë punë e kanë, me të nxehë”, i thoshte Haliti.