KUVENDI NUK MIRATON REZULTON QË IA MUNDËSON THAÇIT TË DISKUTOJË PËR SHKËMBIM TË TERRITOREVE

KUVENDI NUK MIRATON REZULTON QË IA MUNDËSON THAÇIT TË DISKUTOJË PËR SHKËMBIM TË TERRITOREVE

Kuvendi nuk miraton rezulton që ia mundëson Thaçit të diskutojë për shkëmbim të territoreve

Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur të votojë propozim rezolutën në lidhje me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjim të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.
Për shkak të mungesës së kuorumit nuk u votua as propozim-rezoluta lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës dhe propozim-rezoluta lidhur me dështimet e koalicionit qeverisës të cilat kulmuan me mos liberalizim të vizave.

Në Kuvendin e Kosovës është duke u diskutuar për 51 pika të rendit të ditës të papërfunduara të datave 30 janar, 28 shkurt, 7, 12 dhe 13 mars.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *