E duan të gjithë, por Ermal Fejzullahu bën komentin racist që nuk do duhej askush ta bënte!

E duan të gjithë, por Ermal Fejzullahu bën komentin racist që nuk do duhej askush ta bënte!

Ndonëse për shumë njerëz mund të tingëlloj thjesht një shaka e momentit, por ky koment as nuk duhej bërë nga Ermal Fejzullahu, aq më pak duke qenë kaq i njohur, shkruan GazetaBlic.Ka qene menaxhdri i Ledri Vulës, Faton Shoshi ai i cili ka publikuar një fotografi me këshilltarin dhe ndihmësin personal të presidentit të Gambias, ku ka shkruar se gjëra të mira do vijnë shumë shpejt në Gambia.Mirëpo ka qenë komenti i këngëtarit Ermal Fejzullahu ai i cili ka shkaktuar reagime tek njerëzit.

“Thuaj le te kesh pak se s’po shihet çka është”, ka qenë komenti racist i Ermalit, e nga reagimet e shumta edhe menaxheri Shoshi është detyruar t’i bllokojë komentet në fotografinë e publikuar

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *