Murati: Edhe Messi ka qenë pjesë e SHIK-ut

Murati: Edhe Messi ka qenë pjesë e SHIK-ut

Gjatë ditëve të fundit është zhvilluar debat i ashpër ndërmjet deputetëve Dardan Molliqaj e Glauk Konjufca, pasi i pari po thotë se Konjufca ka qenë pjesë e SHIK-ut, ndërsa ky i fundi po e mohon një gjë të tillë, madje ka thënë se do ta padisë Mollqajn për shpifje.Debatit rreth kësaj teme së fundi i është bashkuar edhe monitoruesi i Kuvendit të Kosovës nga KDI, Artan Murati.

“Edhe Lionel Messi ishte anëtar i SHIK-ut në vitin 2004. U largua nga aty për te Barcelona për shkak të rrogës së vogël”, është statusi i Muratit, duke bërë shaka me situatën e fundit dhe debatit për SHIK-un.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *