Maturantja e vitit, bukuroshja nga Gjilani shfaqet me veshje të veçantë në mbrëmjen e maturës!

Maturantja e vitit, bukuroshja nga Gjilani shfaqet me veshje të veçantë në mbrëmjen e maturës!

Mbrëmjet e maturës tashmë kanë filluar dhe shumë maturantë po mundohen në këtë mbrëmje të duken sa më veçantë.Disa prej tyre në po këtë mbrëmje shfaqin edhe kreativitetin e tyre me zgjedhjen e veçantë që bëjnë, njëjtë ka vepruar Ardonita Ismaili nga Gjilani.Ardonita në mbrëmjen e saj më të veçantë nga periudha e shkollimit të mesëm, është shfaqur me një stil më ndryshe nga se jemi mësuar t’i shohim maturantët, shkruan “Zëri.Info”.

Përveç elegancës dhe stilit të veçantë, Ardonita është shumë e bukur, ka një fytyrë engjëllore.Shikoni më poshtë fotografitë:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *