Ariu zbret në lagjen e qytetit të Prizrenit, dëmton dele e pula

Ariu zbret në lagjen e qytetit të Prizrenit, dëmton dele e pula

Image result for ariu

Ariu nuk ndalet mbrëmë ka zbritur në lagjen “Tusuz” të Prizrenit.Ka mbytur disa dele dhe pula. Banorët e kësaj lagjeje, thonë se ndjehen të frikësuar nga ariu.“Ka bërë dëme më shumë në pula”, tregojnë ata.

Ariu i Prizrenit është bërë temë e “debatit” në këtë qytet.Qytetarët presin që institucionet të marri një vendim për të zgjidhur këtë çështje.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *